Tuesday, October 3, 2017

PREVIEW - ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΝΝΕΑ ΟΓΔΟΑ 9/8


                                                                            Εννέα Όγδοα 9/8 η πρόταση,

                                                                          σε μια μποεμ συνοικία της πόλης

                                                                Γεράσιμος Ανδρεάτος – Παναγιώτης Λάλεζας 

                                                                             η αυθεντική διασκέδαση

                                                                      Πρεμιέρα Σάββατο 14 Οκτωβρίου



Με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Παναγιώτη Λάλεζα στη μαρκίζα της, η ιστορική μουσική σκηνή εννέα όγδοα 9/8 πάει στην ιστορική γειτονιά του Θησείου, σε έναν πανέμορφο χώρο, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Στο κλαρίνο ο εξαιρετικός δεξιοτέχνης Θοδωρής Τασούλας.

Αγαπημένο στέκι, τα εννέα όγδοα 9/8 , έγραψαν ιστορία στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Από το πάλκο του πέρασαν σπουδαίοι καλλιτέχνες και σχήματα κι έγινε σημείο αναφοράς για όσους επιζητούσαν την αυθεντική διασκέδαση. Ο κόσμος λάτρεψε τα εννέα όγδοα 9/8 , απογείωσε τον χώρο κι έφτιαξε το μύθο τους. Αυτό το χειμώνα τα εννέα όγδοα 9/8 ανοίγουν καινούργια σελίδα. Στο Θησείο, επί της οδού Πειραιώς και Ασωμάτων, σε μια «μποέμ» περιοχή που σφύζει από ζωή, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Παναγιώτης Λάλεζας – δυο υπέροχες φωνές, δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες – είναι βέβαιο ότι θα φωτίσουν με το δικό τους τρόπο τη νύχτα στην πόλη, με ένα πρόγραμμα από το λαϊκό ως το ρεμπέτικο και το δημοτικό.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, υπηρετεί με συνέπεια το καλό λαϊκό τραγούδι. Θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.
Ο Παναγιώτης Λάλεζας δεν χρειάζεται συστάσεις. Το παραδοσιακό τραγούδι είναι η ψυχή του και οι ερμηνείες του στο δημοτικό τραγούδι αξεπέραστες. Στα εννέα όγδοα 9/8 ο Παναγιώτης Λάλεζας ο οποίος ξεχωρίζει για το βάθος της φωνής του και τις μεγάλες της δυνατότητες φέρνει τραγούδια και σκοπούς που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει, καθώς έχουν "περάσει μέσα μας" ως βίωμα.

Μαζί τους οι καλές ερμηνεύτριες: Ειρήνη Διαλεχτή και Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου.

 Η συνάντηση του Γεράσιμου Ανδρεάτου με τον Παναγιώτη Λάλεζα στα εννέα όγδοα 9/8 είναι πρόταση, για αυθεντική διασκέδαση!


Εννέα όγδοα 9/8 Γεράσιμος Ανδρεάτος – Παναγιώτης Λάλεζας 
Μαζί τους οι: Ειρήνη Διαλεχτή, Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου 
Καλλιτεχνική επιμέλεια και κιθάρα: Νίκος Καινούργιος 
Μπουζούκι: Μάνος Καλπάκης 
Ακορντεόν : Αλέξανδρος Καμπουράκης Μπάσο: Γιάννης Καρμανιώλας 
Κρουστά: Νίκος Νταρίλας 
Βιολί: Νίκος Βερύκοκκος 
Στο κλαρίνο ο εξαιρετικός δεξιοτέχνης Θοδωρής Τασούλας

Εννέα όγδοα 9/8 Πειραιώς 69 & Αγ. Ασωμάτων 49, 104 35 Αθήνα Τηλ: +30 210 3230034 , 699 20 26 845.  e-mail: en.ogdoa@gmail.com




No comments:

Post a Comment